Huawei Watch GT4 46mm Active Edition Svart

Huawei Watch GT4 är kompatibel med både Android- och iOS-enheter (Android 6.0 eller senare - iOS 9.0 eller senare)

I lager (Antal: 4)

SKU: 59208
Vill du ge bort en present?
En inslagning per produkt. Vill du ha flera produkter i samma paket vänligen ange detta i fältet “Tilläggsinformation” i kassan så anpassar vi inslagningen därefter.

Huawei Watch GT4 46mm Active Edition Svart smartklocka kombinerar stil och funktionalitet

Huawei Watch GT 4 46mm Active Edition Black smartklocka kombinerar mångsidiga fitness-, hälso- och livsstilsfunktioner för daglig användning och professionell träning. Klockan har en svart 46 mm bred och 11 mm tjock ram i rostfritt stål. Den ljusstarka 1,43-tums AMOLED-skärmen har stöd för både touch och glidande gester. Det 20 mm breda svarta polyuretanarmbandet passar handleder med en omkrets på 140-210 mm. Huawei Watch GT 4 är vattentät till ett djup av 50 meter, så du kan använda den i t.ex. en swimmingpool utan några bekymmer. Klockans långvariga batteri räcker i upp till två veckor vid normal användning, vilket gör den till en perfekt följeslagare för aktiva personer som vill övervaka sin hälsa och hålla sig i rörelse utan att ständigt ladda batteriet. Vid mer användning räcker batteriet i cirka 7 dagar. Anpassa din egen urtavla genom att dra nytta av Huawei Health-appens urtavlebutik, som innehåller nästan 10 000 olika urtavlor. Huawei Watch GT4 smartklocka är kompatibel med både Android- och iOS-enheter (Android 6.0 eller senare - iOS 9.0 eller senare).

Grundläggande funktioner

Huawei Watch GT 4 46mm Active Edition Black sportklocka har stöd för trådlös laddning och fungerar i två veckor med lätt användning efter full laddning. Du kan använda din Huawei-telefon för omvänd laddning när en laddare inte är tillgänglig. Huawei Watch GT 4 sportklocka har stöd för Kalender-appen och du kan synkronisera kalenderinformation från din telefon. Du kan ansluta klockan via Bluetooth för samtal och lagra kontakter till familj, vänner och kollegor i klockans minne. Huawei Watch GT4 har inbyggd GPS för exakt positionering. Om du råkar gå vilse på din joggingtur kan du slå på återvägen och röstassistans i realtid för att vägleda dig säkert tillbaka till din bekanta rutt. Klockan beräknar navigeringssträckan och visar återstående sträcka och beräknad ankomsttid. Klockan har barometer och kompass så att du kan njuta ännu mer av utomhuslivet. Anslut din telefon till klockans app Fjärrslutare och tryck sedan bara på klockans fotoikon för att ta bilder med telefonens kamera. Väderappen ger dig information om månens faser, tidvattenförändringar och tider för soluppgång och solnedgång.

Para ihop Huawei Watch GT 4 sportklocka med din telefon för att styra uppspelningen av klockans musik på din telefon. Oavsett om du vill byta låt eller justera volymen kan du göra allt på klockan. Du kan också synkronisera musik från din telefon till din klocka och lagra upp till cirka 500 MP3-låtar på din klocka, samt ansluta din klocka till Bluetooth-hörlurar eller använda högtalarläget för att spela upp låtar. Med dessa funktioner kan du njuta av offline-musik när det inte är bekvämt att bära med sig telefonen, till exempel när du är på resande fot eller tränar (stöd för offline-musik är inte tillgängligt på iOS-telefoner).

Fitness och kondition

Håll koll på din dagliga aktivitet med Huawei Watch GT 4 46mm Active Edition Black's många funktioner! Automatisk paus/återupptagning av träning för en enkel användarupplevelse utan avbrott. Tjäna och spåra dina målkilometer med de nya aktivitetsringarna som uppmuntrar till rörelse med smarta träningsförslag. Med Huawei Watch GT4 smartklocka kan du skapa dina egna löpplaner, skräddarsydda banor och intervallträning. Klockan har stöd för GNSS-positionering och erbjuder en rad professionella träningslägen, inklusive löpning, cykling, simning, triathlon, bergsvandring och trailrunning. Huaweis helt nya bedömningssystem Running Ability Index (RAI) utvärderar användarens löpförmåga efter varje träningspass och fastställer lämplig nivå för användaren, så att du enkelt kan hålla dig uppdaterad med din löpstatistik.

Registrera ett brett spektrum av data, inklusive träningspassets varaktighet, distans, kaloriförbränning, tempo, steg, pulszon, aerob och anaerob belastning, VO2Max och återhämtningsfrekvens. Huawei Watch GT4 är också nybörjarvänlig, med ett fitnesssystem som ger bedömningar och förslag för nybörjarlöpare.

Spårning av hälsa

HUAWEI Healthy Living ger dagliga mål och hälsoförslag. Övervaka din sömnkvalitet och mät din hjärtfrekvens med Huaweis smarta pulsmätare, som ger dig varningar i tid när din hjärtfrekvens är för låg eller för hög. Den stöder sömnövervakning nattetid utan att störa dig och övervakar din hjärtfrekvens 24 timmar om dygnet. Huawei Watch GT4 har stöd för automatisk detektering av SpO2-nivån för syremättnad i blodet och övervakar regelbundet förändringar i SpO2-nivån under hela dagen. Ställ in ett viktmål för att få måltids- och näringsråd baserat på information som viktförändringar, kaloriräkning, genomsnittligt kaloriunderskott och kostloggar.

Huawei TruSleep™ övervakar kontinuerligt din sömnkvalitet under sömnen, analyserar din andningskvalitet under sömnen och använder big data-analys för att bedöma din sömnkvalitet. Med hjälp av Huaweis AI-teknik identifierar klockan exakt sex vanliga typer av sömnstörningar och ger över 200 förslag för att förbättra din sömn, samt personliga sömntjänster (som meditation, sömn efter träning och tupplur) för att förbättra din sömnkvalitet.

HUAWEI TruRelax™-tekniken ger avslappnande andningsövningar för att lindra stress. Aktivitetspåminnelser motiverar dig att hålla dig aktiv under dagen med Huawei Health-appen.

Specifikationer:

 • Mått: 46 mm x 46 mm x 11 mm
 • Vikt: 48 g (utan armband)
 • Kroppsmaterial: metallram + ram i rostfritt stål. Förstärkt bakskal i polymerfiberkomposit
 • Armbandsmaterial: polyuretan
 • Armbandets bredd: 22 mm
 • Armbandets omkrets: 140-210 mm
 • Display: rund 1,43" AMOLED-pekskärm, 466 x 466, PPI 326
 • Operativsystem: HarmonyOS
 • Batteritid: upp till 14 dagar vid normal användning, 7 dagar vid tung användning
 • Laddningsport: trådlös laddning.
 • Laddningstid: ca 100 min
 • Sensorer: accelerometer, gyroskop, pulsmätare och barometer
 • Inbyggd GPS
 • Bluetooth 5.2, stöd för BLE/BR/EDR
 • Inbyggd högtalare och mikrofon
 • Vattentålighetsklassning: 5 ATM, tål simning i pooler etc.

Paketet innehåller Huawei Watch GT4 46mm Active Edition Black smartwatch, trådlös laddare och laddningskabel, snabbstartsguide, säkerhetsinformation och garantikort.

SKU 59208
Varumärke Huawei
Boetts bredd 46 mm
Glas Gorilla Glass
Armband Polyuretan / Plast
Boetts färg Svart
Armband bredd 22mm
Armbandets längd 140 - 210 mm
Färg på armband Svart
Färg, urtavla AMOLED
Vattentäthet 50m / 5atm
Kategori Herrklockor
Material Rostfritt stål
Garanti 2 år
mpn 55020BGS