Summer night rose

20 artiklar

Kalevala Summer Night Rose smycken

Summer Night Rose smycken är perfekt för dem som vill bära med sig pimpinellrosens ömtåliga skönhet och den magiska atmosfären av en sommarkväll. Denna kollektion återspeglar den Nordiska sommarens prakt, och för liv i dess romantiska och fridfulla ögonblick.

Designad av Anni Ruuth, Summer Night Rose -smyckena är skulpturala och vackert mönstrade, och kombinerar pimpinellrosens ömtåliga blommor med modern och minimalistisk design. Kollektionens smycken blandar blomsterkransar med rena linjer, och skapar en unik och elegant sortiment av smycken med rosor som passar både vardag och fest.

Berättelsen om Summer Night Rose -serien är inspirerad av Finska diktern Saima Harmajas dikt "Närhet": "I mitt rum är det fortfarande vår. Regnet dånar och rosorna blommar i mörkret, och näktergalen sjunger. Den stannar hos mig!" Denna dikt beskriver perfekt kollektionens atmosfär, där vårens och sommarens blommor blommar och bringar ljus och skönhet.

Summer Night Rose smycken är ett utmärkt val för dem som uppskattar naturens skönhet och vill integrera den i sin stil. Seriens ros smycken är som små konstverk som bär med sig sommarens och pimpinellrosens förtrollande skönhet, och gör dem minnesvärda och meningsfulla för bäraren.