Apple Watch 3 som lanserades redan 2017 är fortfarande ett utmärkt val nu tre år senare! Den mycket populära Apple Watch kollektionen har sedan uppdaterats med två nya modeller, vilket betyder att priset på Apple Watch 3 har kommit ner till en mycket lockande och konkurrenskraftig nivå. Apple Watch 3 är även nu i 2020 en av de mest efterfrågade smartklockor i medium prisklassen!

Det nya WatchOS 7 operativsystemet uppdaterar också Apple Watch 3 med en rad nya funktioner. Visst har de nyaste Apple Watch klockor gått igenom vissa förbättringar gällande tekniken men Apple Watch 3 har fortfarande mycket att erbjuda oss. Med WatchOS 7 uppdateras klockas sömnregistrering som motsvarar programmet i den nya Apple Watch 6 modellen.

Fungerar Apple Watch 3 som en träningsklocka?

Apple Watch 3 är en smartklocka som är känt för sina mångsidiga funktioner. Denna klockan har varit mycket populär hos elektronik fanatiker runt om i världen! När det gäller träning, har Apple Watch 3 mer att erbjuda än många kanske tänker. Denna klockan är bra på att hålla koll på dina dagliga aktiviteter. Klockan räknar bland annat dina steg och kalorier och den integrerade funktion för handledspulsmätning gör det lätt för dig att analysera dina träningssessioner. Den integrerade GPS funktionen är mycket praktisk för de som älskar löpning!

Apple Watch 3 - en mångsidig smartklocka

Apple Watch 3 blir ännu bättre när den paras ihop med dina Airpods och iPhone. I App Store hittar du alla dina favoritappar som du kan ladda på klockan för att göra den till ditt eget. Med den praktiska Apple Pay funktionen för närbetalning går det att betala via klockan när du handlar i butiken. På klockan hittar du allt från Siri till Spotify! Du kan använda din Apple Watch 3 för att skicka meddelanden och svara på dina samtal.

Apple Watch 3 - design och teknik

Apple Watch designen har under en kort tid blivit en ny klassiker när det gäller wearables. När det gäller denna modellens design ser man direkt att modellen hör till Apple familjen. Som också i nyare modeller räcker denna klockans batteri räcker i till och med 18 timmar. Apple Watch 3 är vattentät till 50 meter vilket gör den till en mycket användarvänligt och praktiskt val.

Apple Watch 3 i ett nötskal

Om du letar efter en smartklocka i medium prisklassen, är Apple Watch 3 fortfarande ett bra alternativ. Speciellt om du kommer att para klockan ihop med en iPhone! Denna klockan ser lika snygga ut som andra Apple produkter och den har designats att samarbeta sömlöst med andra iOS produkter. När det gäller tekniken som klockans processor och skärmen har Apple Watch 5 och Apple Watch 6 gått igenom några förbättringar. De nyare modellerna är lite snabbare och har ett betydlig ljusstarkare skärm. Kom ihåg att bekanta dig med alla våra Apple Watch modeller och hitta den perfekta smartklockan för just dig!