Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition DLC Titanium Black 47 mm 010-02803-30

Ny och fantastisk Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition i kolgrå DLC-belagd titan och svart läderarmband 47 mm 010-02803-30 smartwatch i titan

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition i kolgrå DLC-belagd titan 47 mm smartklocka erbjuder banbrytande teknik och design för att stödja en aktiv och hälsosam livsstil. Genom att välja Garmin Epix Pro sportklocka får du en pålitlig och mångsidig enhet som spårar och stöder dig i varje skede av ditt liv. Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition i kolgrå DLC-belagd titan 47 mm har en svart ram och ett mörkt läder armband. Klockan har bland annat en LED-ficklampa och hälsoövervakning dygnet runt. Klockan finns i tre olika storlekar. Den här sportklockan har en kroppsdiameter på 47 mm, så den kombinerar det bästa från små och stora klockor.

Ett bra val för både vardag och sport

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition i kolgrå DLC-belagd titan 47 mm har en mycket stark titankropp och ett tåligt safirglas som skyddar displayen. Detta gör den till ett utmärkt val för vandring och utomhusaktiviteter. ClimbPro-funktionen visar aktuella och framtida stigningsdata i realtid på den planerade rutten. Du kan planera rutter och markera intressanta platser på kartan, och din äventyrsklockan visar dem under din löptur eller vandring.

Denna robusta träningsklockan har en ljusstark AMOLED-display, responsiv pekskärm, knappar och ett fiberförstärkt polymerskal - som en äventyrare som är redo för allt! Och för att inte tala om Garmins Coach-funktion, som ger dig anpassade träningsplaner för dina löprundor, med planer för 5 km, 10 km och halvmaraton - precis som en erfaren personlig tränare!

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition i kolgrå DLC-belagd titan 47 mm smartklockan håller dig uppdaterad och balanserad. Den talar om för dig när det är dags att ta det lugnt och när du ska sätta ner foten. Och för att livet inte ska bli för allvarligt erbjuder Epix Pro kul och lekfullhet i form av dagliga träningsförslag. Le, svetta och njut - Garmin Epix Pro är på språng!

Personlig tränare

Garmin Epix Pro-klockan är som din egen personliga superassistent som alltid är redo! Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition i kolgrå DLC-belagd titan 47 mm har en batteritid på upp till 16 dagar i smartwatch-läge, så att du inte behöver oroa dig för att batteriet ska ta slut mitt på dagen. I GPS-läge räcker batteriet i 42 timmar, vilket ger tillförlitlig navigationshjälp för dina vandringar eller maratonträning. Så glöm att stressa över batteritiden och koncentrera dig på träningen!

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition kolgrå DLC-belagd titan 47 mm smartklocka har också en innovativ integrerad ficklampa med justerbart ljusflöde. Oavsett om du springer efter solnedgången eller före soluppgången blinkar den röda varningslampan i din löptakt, vilket förbättrar din synlighet och säkerhet. Vem har sagt att säkerhet och stil inte kan gå hand i hand?

Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition kolgrå DLC-belagd titan 47 mm är dessutom inte bara en klocka för löpare. Den innehåller förinstallerade sportprofiler från en mängd olika sporter, inklusive lagsporter som fotboll och amerikansk fotboll, samt flera racquetball-spel. Så oavsett om du är klättrare, fotbollsspelare, maratonlöpare eller allt detta tillsammans är Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition i kolgrå DLC-belagd titan 47 mm trääningsklocka din partner som är redo att ta sig an utmaningen med dig!

En anpassningsbar smartklocka med mycket funktioner

Du kan ladda ner fler sportappar från Connect IQ™-butiken till din Garmin Epix smartklocka. På så sätt kan du se till att du anpassar din klocka så att den ser ut precis som du vill ha den. I vårt stora utbud av klockarmband kan du också hitta klockarmband i olika färger och tillverkade av olika material. Så din Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition Charcoal Grey DLC-belagd titan 47 mm klocka är perfekt för alla tillfällen och fester.

Är det en klocka eller en personlig tränare? Garmin Epix är både och - och mer därtill! Le, träna och njut - Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition i kolgrå DLC-belagd titan 47 mm är på väg till dig. Nu är det din tur att skimra!

Funktioner:

Batteritid: upp till 16 dagars kontinuerlig användning och 42 timmar i GPS-läge.

Integrerad ficklampa: En lampa med justerbart ljus och en röd varningslampa för träning i svagt ljus. Lampan blinkar beroende på löphastighet, vilket förbättrar synligheten vid nattlöpning.

Hill Score: Den här funktionen mäter din förmåga att springa i uppförsbackar och bedömer dina framsteg över tid baserat på din VO2max och tidigare träningshistorik. Löpkraft och uthållighet i branta och långa stigningar mäts och används för att beräkna en poäng som återspeglar din prestation över tid.

Uthållighetspoäng: En egenskap som mäter din förmåga att stå emot långvarig ansträngning och syftar till att förklara hur din träning påverkar din totala uthållighet. Det tar hänsyn till VO2max, kortsiktig/långsiktig träningsbelastning och andra faktorer för att bättre bedöma fitnessutveckling än att bara spåra VO2max.

Jetlag-assistent: Den här funktionen hjälper till att minska effekterna av jetlag genom att ge råd om ljusnivåer, sömnmönster och träning.

Löpkraft med handledssensor: Du kan kontrollera hur mycket kraft du lägger på plattformen när du springer för att hantera din ansträngning och finjustera din träning. Nu kan du se din löpkraft direkt från handleden utan några extra tillbehör.

Multisportspårning: Förladdade sportprofiler ger dig information och råd om dina prestationer i olika sporter. Nu med tillägg av lagspel som fotboll, amerikansk fotboll och racquetball.

Gen 5 pulssensor för handleden: den nya pulssensorn är utformad för att ge optimal information om prestationer i alla sporter.

Outdoor Maps+-prenumeration: med tillvalet Outdoor Maps+-prenumeration kan du ladda ner premiumkartor (endast USA) och satellitbilder (hela världen) direkt till din klocka.

Integrering av framåtriktad karta: visar utvalda intressepunkter (POI), t.ex. vattenhål, över kartan under ett lopp.

Garmin coach: kostnadsfria, anpassade träningsplaner från professionella coacher för distanser på 5 km, 10 km och halvmaraton.

Hållbar design: enheten är hållbar med en ljusstark AMOLED-skärm, känslig pekskärm, knappar och ett skal av fiberförstärkt polymer. Vissa modeller har även en ram i titan och reptåligt safirglas. Klockan är testad för värme, stötar och vattentålighet enligt amerikanska militära standarder.

Visualiserad tävlingsprognos: enheten uppskattar användarens löphastighet på 5 km, 10 km, halvmaraton och maraton.

PacePro™: planera din tävlingsstrategi med GPS-baserad tempovägledning på den valda rutten eller distansen.

ClimbPro-funktion: visar aktuella och framtida stigningsdata i realtid på en laddad rutt.

Klättringsanpassat tempo: håll samma löptempo med samma ansträngning i plan terräng och i klättringar.

Redoför träning: Omedelbart när du vaknar visar enheten en poäng för din träningsberedskap baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsstress osv. Baserat på din poäng kan du enkelt avgöra om du ska träna hårt idag eller ta det lite lugnare.

Träningsstatus: hjälper dig att förstå om din träning ger resultat, om du är i toppform eller om du är överbelastad.

Prestationsdata: innehåller omfattande träningsdata som VO2max, träningsstress etc.

Uthållighet i realtid: Undvik överansträngning genom att övervaka och styra mängden ansträngning.

Dagliga träningsförslag: kolla in de föreslagna träningspassen för hela veckan och anpassa efter varje löptur eller cykeltur.

Återhämtningsassistent: Baserat på din senaste träning får du veta hur mycket vila du behöver innan nästa intensiva pass.

Tävlingswidget: den här funktionen hjälper dig att förbereda dig för nästa tävling genom att ge träningstips, personliga dagliga träningsförslag och mycket mer.

HIIT-träningspass: spåra dina HIIT-träningspass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassade träningspass.

Animerade träningspass: använd klockskärmen för att följa animerade träningspass som är utformade för pulshöjning, styrketräning, yoga och pilates.

Freestyle-skidåkning och snowboardåkning: den här funktionen visar data för uppstigning och nedförsbacke, samt tempo, längd på nedförsbacken och hur brant backen är.

Dynamik för längdskidåkning: mätning av ansträngningen vid längdskidåkning är möjlig med det parade pulsbältet HRM-Pro™ Plus (tillval).

Surfing: den här funktionen registrerar antalet surfade vågor, maxhastighet, distans och andra data.

Mountain Bike Dynamics: spårar detaljerna för varje cykeltur och specifika Grit™- och Flow™-data.

SATIQ™-teknik: SATIQ™-tekniken utnyttjar flera frekvenser i GNSS (Global Navigation Satellite Systems) och ger bättre positionsnoggrannhet och optimerar batteritiden.

ABC-sensorer: inklusivehöjdsensor, barometrisk trycksensor och triaxial elektronisk kompass.

Topokartor från flera kontinenter: du kan ladda ner TopoActive-kartor från hela världen via Wi-Fi®-anslutning. Sapphire-modellerna är förinstallerade med en lokal Topo-karta som visar terräng, höjdskillnader, bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och andra geografiska kännetecken.

SkiView™-kartor: ger kartor över över 2 000 skidorter världen över, med namn på backar och svårighetsgrader.

Kartor över golfbanor: smartklockan är förinstallerad med CourseView-kartor i färg över mer än 43 000 golfbanor runt om i världen.

NextFork™-vägledning: här kan du se avståndet till nästa korsning och namnet på vägen med en snabb blick.

Ring Route Routing: ange avståndet och enheten kommer att föreslå rutter som slutar vid startpunkten. Trendline™ Preferred Routing hjälper dig att hitta dina lokala favoritrutter.

Vägvisning: skapa en rutt i Garmin Connect™ appen eller synkronisera din favoritrutt till en tredjepartsplattform för detaljerade vägbeskrivningar.

Widget för soluppgång och solnedgång: den här widgeten ger exakta data för soluppgång och solnedgång, samt solens position vid olika tidpunkter, så att du kan planera din rutt därefter.

Morgonrapport: så snart du vaknar visar klockan en sammanfattning av din sömn och träning, inklusive pulsvariation och väderinformation.

Pulsvariation: den här funktionen ger dig en fullständig bild av din hälsa, träning och återhämtning under sömnen.

Pulse Ox-sensor: sensorn övervakar din kropps syremättnad under dagen och natten för att hjälpa dig att anpassa dig till förhållanden på hög höjd.

Sömnspårning och poängsättning av sömnkvalitet: poängsättning av sömnkvalitet, uppdelning i sömnfaser och personliga tips för att förbättra sömnkvaliteten hjälper dig att bättre förstå din kropps återhämtning.

Body Battery™-energinivåspårning: den här funktionen hjälper dig att identifiera de bästa tiderna för aktivitet och vila.

Spårning avstressnivå: övervaka när du känner dig balanserad eller stressad.

Health Snapshot™-funktion: med den här funktionen kan du registrera dina viktigaste hälsodata under 2 minuter och skapa en rapport som du kan dela med din vårdpersonal.

Anpassning till hög höjd och värme: med ögonblicksbilden för välbefinnande kan du kontrollera hur din kropp klarar den aktuella höjden eller temperaturen.

Smarta aviseringar: när du är parkopplad med din iPhone® eller Android™ smartphone kan du ta emot e-post, textmeddelanden och aviseringar direkt på klockans skärm.

Musik: du kan ladda ner låtar och spellistor från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto, så att du kan lyssna på musik i dina hörlurar utan din telefon.

Garmin Pay Proximity Payment- Du kan snabba upp utcheckningen och underlätta betalningsöverföringar genom att använda Garmin Pay Proximity Payment. Detta fungerar med partnersystem.

Säkerhets- och spårningsfunktioner: om du känner dig osäker eller om klockan upptäcker en händelse skickar klockan ett meddelande med platsinformation i realtid.

Stock tracker: du kan spåra upp till 50 av dina aktiviteter på smartklockan.

Connect IQ™ Store: ladda ner klockdiagram, datafält och appar till din parkopplade smartklocka.

Övervaka hur olika inställningar och sensorer påverkar din klockas batteritid.

Tekniska specifikationer:

  • Mått: 47 x 47 x 14,5 mm
  • Vikt: 70 g
  • Material boett: titan
  • Kroppsmaterial: fiberförstärkt polymer, bakboett av titan.
  • Material armband: läder
  • Skärmstorlek: 1,3" (416 x 416 px)
  • Material i klockglaset: safirglas
  • Batteritid: smartwatch-läge upp till 16 dagar, GPS upp till 42 timmar
  • LED-ficklampa
  • Vattentålighet 10 ATM

I paketet ingår ett Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition kolgrå DLC-belagd titan 47 mm träningsklocka samt USB-C/datakabel och dokumentation.

SKU 56972
Varumärke Garmin
Boetts bredd 47 mm
Glas Safirkrystal
Armband Läder
Boetts färg Silver/grå
Armband bredd 22mm
Armbandets längd 125 - 208 mm
Färg på armband Svart
Färg, urtavla AMOLED
Vattentäthet 100m / 10atm
Kategori Herrklockor, Damklockor
Material Plast, Titan
Garanti 2 år
mpn 010-02803-30