Garmin Fenix 7

40 artiklar

Loading...

40 artiklar

Garmin Fenix 7 — upptäck Garmins bästa smartwatch hittills

Upptäck Garmin Fenix 7 — en av de bästa Garmin smartwatch 2022. Garmin Fenix 7 är en robust kombination av både smartwatch och sportklocka som erbjuder dig mycket omfattande funktioner i en mycket tålig design. Betala med Garmin Pay, lyssna på musik eller hitta fram i skogen. Garmin Fenix 7 är utan tvivel en av de bästa premium smartwatch och multisportklockor på marknaden just nu!

Garmin Fenix 7 finns i tre olika fysiska storlekar den minsta Garmin Fenix 7S, Garmin Fenix 7 och den större Garmin Fenix 7X.

Vad är det nya i Garmin Fenix 7?

Garmin Fenix 7 erbjuder oss nya funktioner och en uppdaterad design. För många hör Garmin Fenix Series klockor till de bästa multisportklockor på marknaden. Och vi håller med! Den nya Garmin Fenix 7 smartwatch familjen lever upp till ryktet och erbjuder ännu bättre prestation och nya innovativa funktioner. Klockan är tillverkad av högklassiga material och testad enligt militära standarder för att garantera en smartwatch som tål även extrem användning.

Jämfört med Garmin Fenix 6 erbjuder den nya Garmin Fenix 7 nya funktioner, en förnyad design och upp till 30% längre batteriliv. Klockan har en ny anpassningsbar pekskärm som erbjuder en intuitiv användarupplevelse tillsammans med klockans praktiska fysiska knappar. Upptäck nya HIIT övningar eller lär dig kontrollera kroppens belastning under dina löptur med klockans Real-Time Stamina funktion.

3 bra skäl att välja Garmin Fenix 7

Nedan listar vi 3 anledningar till varför vi tycker att du borde välja en av de bästa Garmin smartwatch på marknaden just nu - Garmin Fenix 7. Denna robusta kombination smartwatch och multisportklocka kan verkligen allt som du behöver och mer.

  1. Avancerade träningsfunktioner: Garmin Fenix 7 erbjuder mycket avancerade träningsfunktioner och hör till de bästa sportklockor på marknaden. Med denna klockan kan du bland annat följa personaliserade träningspass, hålla koll på avancerad data och statistik om dina träningspass och välja bland ett mångsidigt sortiment av aktivitetsprofiler för typ alla sporter som du kan tänka på (inklusive golf, surfing, skidåkning och mycket mer!)
  2. Fantastisk navigation Spring aldrig vilse på dina löpturer och hitta fram med Garmin Fenix 7. Denna GPS smartwatch är utrustad med topografiska kartor och sväng för sväng navigering. Hitta snabbaste rutten hem eller utforska nya områden. Upptäck skidorter med klockans SkiView kartor eller bekanta dig med golfbanor runt om i världen. Brist om idéer? Låt klockan föreslå dig turer om baserad på hur långt du vill springa. Enkelt eller?
  3. Utmärkt batteritid! Njut av upp till 139 dagar batteriliv (Garmin Fenix 7X) när du använder klockan i Garmins GPS Expedition läget med solladdning. Det finns helt enkelt inte många andra smartwatch på marknaden med lika lång batteritid som Garmin Fenix 7 erbjuder oss.

Kan jag svara på samtal med Garmin Fenix 7?

Man kan svara på samtal med Garmin Fenix 7 när klockan är ansluten till en kompatibel smartphone via Bluetooth. När klockan är ihopparad till din telefon visas uppringarens namn och telefonnummer på klockans skärm när någon ringer. Du kan svara (eller avvisa) ett samtal genom att trycka på lurikonen på klockskärmen. Notera att du måste använda mikrofonen på din smartphone eller ihopparade Bluetooth-hörlurar för att kunna tala med den som ringer.

Är Garmin Fenix 7 vattentät?

Garmin Fenix 7 är vattentät till 10 ATM (100 m). Det är ingen problem om din klocka blir blöt! Du kan till och med använda Garmin Fenix 7 för att spåra din prestation när du simmar. Denna klockan är ett perfekt val om du letar efter en smartwatch som verkligen är vattentät.

Hur parkopplar jag Garmin Fenix 7 med min telefon?

Garmin Connect appen gör det enkelt att parkoppla Garmin Fenix 7 med din telefon. Hitta Garmin Connect-appen i appbutiken och installera den på din smartphone. Aktivera klockans parningsläge och välj Ja när din klocka föreslår anslutning till din smartphone. Om du tidigare har avvisat parningsläget kan du aktivera det genom att hålla ned MENU-knappen på klockan och välj Parkoppla med telefonen.


© 2022 Klockmagasinet.com