Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition Carbon Gray DLC Titanium Carbon Gray Titanium Band 010-02778-30

11490,00 Kr 15449,00 Kr
Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
I lager (Antal: 5+)
SKU
57726

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition 010-02778-30 smartklocka med ultimat batteritid och hållbarhet

Få mer prestanda och hållbarhet i vardagen med Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition sportklocka 010-02778-30 i koksgrå DLC-belagd titan och koksgrått titanarmband. Denna eleganta klockmodell är utformad för att tåla dagligt slitage och ge dig oöverträffad prestanda. Klockan har avancerade träningsfunktioner som hjälper dig att följa dina framsteg och uppnå nya mål. Den har också kontinuerlig välbefinnande spårning för att hjälpa dig att ta hand om din hälsa. Som en extra funktion har klockan nu också en LED-ficklampa, vilket är praktiskt när du rör dig i mörkret.

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition är utrustad med ett reptåligt Power Sapphire™ solcellsladdningsglas. Detta gör att klockans batteri räcker i upp till otroliga 37 dagar i smartwatch-läge och så länge som 139 dagar med GPS i expeditionsläge när den används tre timmar om dagen i direkt solljus. Så du kan lita på klockans hållbarhet och batteritid, oavsett vad du använder den till.

Ett svart silikonarmband ingår också, som ett alternativ till det snygga kolfibergrå titanarmbandet. Så att du kan anpassa klockans utseende och anpassa den till din egen stil.

Snygg och tålig Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition sportklocka för en aktiv livsstil

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition 010-02778-30 kombinerar en titanram, reptåligt glas och en exakt pulssensor. Den här modellen är utformad för att klara krävande förhållanden och äventyr. Den kolgrå DLC-belagda titanboetten och det kolgrå titanarmbandet ger klockan en elegant look, medan Power Sapphire-glaset skyddar den mot repor. Oavsett om du vandrar eller är ute i naturen är den här sportklockan din pålitliga följeslagare.

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition har en solcellsladdad MIP-display för tydlig synlighet i alla ljusförhållanden. Den responsiva pekskärmen och de praktiska knapparna gör den enkel och intuitiv att använda. Förutom titan är boetten tillverkad av lätt och hållbar fiberförstärkt polymer, vilket gör klockan hållbar och bekväm att bära.

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition har klarat rigorösa tester och uppfyller amerikanska militära standarder för värme-, stöt- och vattentålighet. Så du kan lita på att den här klockan är hållbar i alla situationer.

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition - en sportklocka i toppklass med exakt pulssensor

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition sportklocka i kolgrå DLC-belagd titan är utrustad med en ny generation (Gen 5) pulssensor som ger mer exakt spårning i en mängd olika sporter, oavsett om det handlar om löpning, cykling, simning eller någon annan sport. Du kan vara säker på att du kommer att få värdefull information om dina framsteg och ta din träning till nästa nivå.

Nya funktioner i Fenix 7X Pro

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition har en kolgrå DLC-belagd titanram och erbjuder ett brett utbud av funktioner som gör den till den perfekta följeslagaren för en aktiv livsstil. Denna sportklocka i toppklass ger högkvalitativ, mångsidig spårning och främjar effektiviteten och effektiviteten i din träning.

 • En praktisk integrerad ficklampa ger justerbart ljus för träningspass i svagt ljus. Dessutom förbättrar en lampa som blinkar beroende på din löptakt synligheten på natten, vilket garanterar en säker träningsupplevelse.
 • Hill Score-funktionen mäter din förmåga att springa i uppförsbacke och utvärderar dina framsteg över tid. Den använder VO2max och träningshistorik. Genom att mäta löpkraft i branta stigningar och löputhållighet i långa stigningar beräknar funktionen en poäng baserat på långsiktig prestanda.
 • Funktionen Endurance Score mäter din uthållighet och visar hur din träning påverkar din totala uthållighet i olika sporter. Denna dynamiska mätning använder många faktorer, inklusive VO2max, kort- och långsiktig träningsansträngning, för att bättre bedöma fitnessprogression än att bara spåra VO2max.
 • Jet Lag-assistenten hjälper till att minimera effekterna av tidsfördröjning genom att ge tips om ljusnivåer, sömnmönster och träning.
 • Löpeffekt med handledssensor: övervaka effektfördelningen på löpbandet och hantera din ansträngning mer effektivt. Nu kan du se din löpkraft direkt från ditt armbandsur utan att behöva några extra tillbehör.
 • Nya sporter: Sportklockan erbjuder ett brett utbud av sportspårning och förladdade sportprofiler för olika sporter, inklusive lagsporter som fotboll, amerikansk fotboll och racquetball.
 • Du kan komplettera din klocka med en prenumeration på Outdoor Maps+, som ger premiumkartor (endast USA) och satellitbilder (hela världen) som laddas ner direkt till klockan.

Mångsidig och avancerad Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition sportklocka

Ruttnavigering och träning

Garmin Fenix 7X Pro har en Forward on Route-funktion som låter dig lägga till waypoints och gör det enkelt att spåra förinspelade waypoints under din resa. Den erbjuder också kostnadsfria träningsplaner med Garmin Coach och adaptiv coachning. Du kan spåra omfattande träningsdata som VO2max och träningsansträngning, samt få information i realtid om dina träningsförlopp.

Funktioner för olika aktiviteter

Garmin Fenix 7X Pro utvärderar din löptakt över olika distanser och ger GPS-baserad tempovägledning med PacePro. Den visar också aktuella och framtida stigningar på en laddad rutt med ClimbPro-funktionen. Klockan har också dagliga träningsförslag, en återhämtningsassistent, spårning av HIIT-träning (inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassade träningspass) och animerade träningspass för t.ex. yoga och pilates. Garmin Fenix 7X Pro erbjuder också ett brett utbud av funktioner för en mängd olika aktiviteter, inklusive friåkning, snowboard, längdskidåkning, surfing och mountainbike. Den innehåller också detaljerade kartor för olika aktiviteter, t.ex. topokartor, Skiview™-kartor för skidåkning och golfbanekartor.

Övervakning av hälsan

Sportklockan övervakar din hälsa på flera olika sätt, bland annat genom sömnövervakning, hjärtfrekvensvariabilitet, övervakning av syremättnad och övervakning av stressnivå. Den här informationen hjälper dig att bättre förstå din kropps återhämtning och hälsostatus.

Garmin Fenix 7X Pro sportklocka erbjuder ett brett utbud av funktioner som hjälper dig att förbättra din träning och övervaka din hälsa. Klockan har en innovativ Health Snapshot™-funktion som gör att du kan samla in och dela hälsoinformation med vårdpersonal. Den har också många användbara funktioner, inklusive stöd för anpassning till högt och varmt väder, smarta aviseringar från din telefon, möjlighet att lyssna på musik via dina favoritappar (inklusive Spotify), bekväm Garmin Pay™ närhetsbetalning, säkerhets- och spårningsfunktioner samt aktiekursspårning. Dessutom finns ett brett utbud av ytterligare appar tillgängliga i Garmin Connect IQ™-butiken, som erbjuder ännu fler funktioner för din klocka.

Optimera din träning

Garmin Fenix 7X Pro sportklocka erbjuder många funktioner som hjälper dig att optimera din träning och uppnå bättre resultat. Du kan övervaka din belastningsbalans, förbättra din anpassning till hög höjd, spåra din prestation i esterata-lopp och dra nytta av adaptiv coachning som ger skräddarsydda träningspass baserat på din prestation och återhämtning.

Garmin Fenix 7X Pro sportklocka är en pålitlig partner som hjälper dig att uppnå dina träningsmål och övervaka din hälsa. Oavsett om du är en aktiv löpare eller en professionell idrottare har den här sportklockan allt du behöver i ett snyggt och hållbart paket.

Specifikationer:

 • Mått: 51 x 51 x 14,9 mm
 • Material i kropp och boett: titan och fiberförstärkt polymer
 • Klockglas: reptåligt Power Sapphire™ ultraladdat glas
 • Displaystorlek och upplösning: 1,4" transflektiv MIP, 280 x 280 px
 • Armband: titan och silikon
 • Kroppsvikt: 61 g
 • Minne: 32 GB
 • Batteritid: Smartwatch-läge: upp till 28 dagar (37 dagar med solcellsladdning) / Endast GPS: upp till 89 timmar (122 timmar med solcellsladdning) / Expedition GPS: upp till 62 dagar (139 dagar med solcellsladdning)
 • Vattentålighet: 10 ATM
 • Trådlös anslutning: BLUETOOTH®, ANT+® och Wi-Fi®.

Inkluderar Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition kolgrå DLC-belagd titan och kolgrå titanrem 010-02778-30 sportklocka, svart silikonrem, USB-C laddnings-/datakabel och användarhandbok.

Mer information
SKU 57726
Varumärke Garmin
Boetts bredd 51 mm
Glas Safirkrystal
Armband Rostfritt stål
Boetts färg Silver/grå
Armband bredd 26mm
Färg på armband Silver/grå
Färg, urtavla LCD
Vattentäthet 100m / 10atm
Kategori Herrklockor, Damklockor
Material Plast, Titan
Garanti 2 år
mpn 010-02778-30

© 2022 Klockmagasinet.com