Lykka ringar

Artiklar 1-90 av 118

Loading...

Artiklar 1-90 av 118

Sida

Ringar för de viktigaste stunder

För oss på Keskinen Kello är det viktigt att du hittar rätt ring för dig. Därför har vi lanserat Lykka-kollektionen, där vi har valt ut de mest tidlösa och eleganta ringdesignerna. Lykka ringar tillverkas av noggrant utvalda tillverkare, så att vi kan erbjuda dig den mest fantastiska och vackra ringen för din speciella dag. I Lykkas ringarsortiment hittar du vingselringar och förlovningsringar, diamantringar, guld- och silverringar samt mycket hållbara och lätta titan- och tantalringar. Vilken Lykka-ring är rätt för dig?

Den vackraste diamantringen för speciella tillfället

En vigselring är en ring som man väljer för evigt. Därför vill vi bara erbjuda de vackraste och mest tidlösa diamantringarna. I Lykka-sortimentet hittar du vackra solitärringar med en enda slipad diamant, alliansringar och fantastiska haloringar med en mängd vackra diamanter. Alla Lykka diamantringar tillverkas i enlighet med RJC:s (Responsible Jewellery Council) principer och på ett ansvarsfullt sätt.

Släta ringar för alla tillfällen

En slät ring är ett värdigt och tidlöst val för vingseln- och förlovningsring. Vårt sortiment omfattar släta vitguldsringar, guldringar, silverringar samt allergivänliga och mycket hållbara titan- och tantalringar. Titan är ett mycket lätt och hållbart material som dessutom är hudvänligt och allergivänligt. Titan är svårt att repa och är därför särskilt lämpligt för dem som vill ha en hållbar ring. Tantal är en icke-allergisk ädelmetall som används i kirurgiska material och är idealisk för dem som letar efter en tålig och unik ring. Hitta den Lykka släta ringen som passar dig idag från vårt Lykka-ringsortiment. Vi erbjuder alltid gratis gravyr på alla våra ringar.


© 2022 Klockmagasinet.com