Fossil Smartwatch

7 artiklar

7 artiklar

Hitta din Fossil smartwatch

Hitta din Fossil smartwatch! Fossil erbjuder fantastiska modeller för de som vill ha smarta funktioner på sin handled utan att göra kompromisser när det gäller stil. Upptäck vårt breda sortiment och beställ idag. Alla Fossil klockor levereras i originalförpackning direkt från vårt eget lager.

Fossil Gen 6 — snygg, snabb och mycket smart smartklocka

Fossil Gen 6 är en snygg smartwatch som sitter bekvämt på din handled från morgon till kväll. Det handlar om en stilsäker smartwatch, designad för att stödja dig i att förenkla din vardag med innovativa funktioner. Upptäck ännu fler funktioner och en snabbare prestanda. Modellen är kompatibel med såväl iOS som också Android-enheter.

Att hålla koll på inkommande samtal, meddelanden och kalendernotiser går smidigt via din handled när klockan är parad ihop med en kompatibel smartphone.Fossil Gen 6 har stöd för Google Assistant och samtal som du kan enkelt styra med klockans inbyggda mikrofon och högtalare. Det betyder att du kan ringa direkt från din smartwatch (notera att klockan ska vara parad ihop med en kompatibel mobil). Ladda din smartwatch till 80% i 30 minuter och njut av upp till 24 timmar batteritid. Klockans ljusstarka AMOLED pekskärm erbjuder dig fantastiska färger och snygga anpassningsbara urtavlor.

Hej, hur mår du?

Fossil Gen 6 hjälper dig hålla koll på hur du mår. Mät din puls via handleden eller spåra dina aktivitetsnivåer under dagens lopp. Klockan passar för olika sportiga aktiviteter som löpning, simning, yoga och mer. Det praktiska hälsoprogrammet gör det enkelt att visa din statistik som brända kalorier och steg. Med den nya SpO2 sensorn kan du lätt kolla hur din kropp cirkulerar syre med klockans uppskattning av syre i blodet. Använd din smartwatch även i duschen eller poolen. Fossil Gen 6 är simsäker och har certifierats som simtålig smartwatch (3 ATM).

Vad är skillnaden mellan Fossil Gen 6 och Fossil Gen 5E?

Det finns flera skillnader mellan Fossil Gen 6 och Fossil Gen 5E. Den största skillnaden är att Fossil Gen 6 drivs av en ny plattform: Qualcomm® Snapdragon WearTM4100+-. Den nya plattformen betyder bättre batteritid, snabbare laddningstider för dina appar och en förbättrad och mycket responsiv användarupplevelse. Att ladda klockans batteri går snabbare och det tar bara 30 minuter för batteriet att nå 80%.

Vidare är Gen 6 utrustad med integrerad GPS, en ny SpO2-sensor och en förbättrad pulsmätare. SpO2-sensorn ger dig information om din syrenivå i blodet. Du kan använda funktionen för att se hur din kropp använder syre. Fossil Gen 6 är en smartwatch som kommer även att vara kompatibel med den nya Wear OS 3 senare under 2022.


© 2022 Klockmagasinet.com