Zepp klockor

1 Artikel

Loading...
  1. Zepp E Square Polar Night Black smartklocka
    Zepp Zepp E Square Polar Night Black smartklocka
    Tillfälligt slut i lager
    2490,00 Kr
    1245,00 Kr

1 Artikel

ZEPP – stilsäkra smartklockor med lång batteritid

Zepp är för de som letar efter en smartklocka som är både stilsäker och funktionell. Ett nytt namn på marknaden för smartklockor som alla borde tala om. Dessa snygga klockor gör så mycket mer än bara visar tiden. Bekanta dig med ett brett sortiment av innovativa funktioner som har designats för att assistera dig i vardagen. Med Zepp smatklocka kan du bland annat hålla koll på din aktivitetsnivå, kontrollera musiken som du lyssnar på och läsa dina sms från din handled.

Hitta din stil med Zepp E och Zepp Z smartklocka

För de flesta är en smartklocka en accessoar som man bär på sin handled varje dag. Därför är det mycket viktigt att du hittar en smart klocka som passar din stil inom din budget. Zepp erbjuder ett mångsidigt utbud av smartklockor i olika färger och material. Designen själv är mycket minimalistisk och passar därför bra med olika outfiten. Bekanta dig med vårt breda sortiment av Zepp E och Zepp Z smartklockor och hitta den perfekta smartwatch för dig. Både modeller är vattentät till 50 meter och erbjuder mycket lång batteritid!

Zepp smartklocka stödjer dig i att ta hand om ditt välmående. Hålla koll på daglig motion och lär dig mera om hur bra du sover. Den praktiska AMOLED pekskärmen gör det enkelt att använda klockans olika funktioner. Skärmen har mycket bra ljusstyrka och syns bra i skarp solsken. Både Zepp E och Zepp Z smartklockor har en integrerad pulsmätare. Zepp Z erbjuder dig även inbyggt GPS med vilken du får tillgång till ännu lite noggrannare data om dina tränings prestationer.


© 2022 Klockmagasinet.com