Garmin Venu 2 Plus och Vivomove Sport — de snyggaste smartwatch 2022

Garmin börjar 2022 med två snygga nya smartwatch: Garmin Venu 2 Plus och Garmin Vivomove Sport. Två stilsäkra förnyade modeller av två mycket populära favoriter. I denna artikel ska vi gå igenom allt som du borde veta om årets första Garmin lansering. Vår jämförelse av Garmin Venu 2 Plus och Vivomove Sport gör det enkelt att hitta den bästa modellen för dig.

Innehållet:


Garmin Vivomove Sport — mät dina dagliga aktiviteter med stil

Vivomove Sport klockor

De viktigaste funktioner av Garmin Vivomove Sport

 • En snygg analog klocka med dold pekskärm
 • Omfattande hälsoövervakning (24/7)
 • Inspirerande träningsfunktioner
 • Härliga färgalternativ
 • Upp till 5 dagar batteritid i smartwatch läge

Den nya Garmin Vivomove Sport smartwatch ser ut som en klassisk analogisk klocka men när man aktiverar den dolda pekskärmen finns det en snygg selektion av innovativa funktioner att upptäcka. Denna smartwatch är perfekt för dig som vill uppgradera din vardagsklocka med smarta funktioner utan att göra kompromisser när det gäller stil. Garmin Vivomove Sport erbjuder en snygg design, härliga färgalternativ och fina detaljer som klockans analogiska visare som snyggt dekorerar urtavlan. När det gäller smartwatch marknaden 2022 är Garmin Vivomove Sport utan tvivel en av de mest vackra alternativ.


Garmin Vivomove Sport på handleden

Garmin Vivomove Sport stödjer dig i att ta hand om både kropp och själ

Vet du hur mycket du rör dig i genomsnitt under en vecka? Garmin Vivomove Sport stödjer dig i att ta hand om dig själv även när livet är hektiskt. Denna innovativa smartwatch gör det lätt och enkelt att hålla koll på ditt välmående. Med Vivomove Sport kan man bland annat lätt mäta dagliga steg, sömnens kvalitet och sina hydreringsnivåer. Klockan erbjuder även praktiska verktyg för mätning av stressnivåer och nivåer av energi, pulsmätning vid handleden och mycket mer. Vardagen blir smidigare när du sköter om ditt välmående och hittar balansen mellan rörelse och ro.

Inte en sportklocka men en smartwatch med träningsfunktioner

Vivomove Sport har kanske ett sportigt namn men det handlar inte om en sportklocka. Denna modell är en sportig smartwatch som är designad med tanke på en aktiv vardag. Klockan erbjuder dock ett brett sortiment på mångsidiga funktioner för träning och hälsoövervakning som räcker bra till för de flesta aktiva tränare. Klockan erbjuder bland annat avancerad pulsmätning, GPS via mobilen och ett inspirerande sortiment av olika träningslägen. Med den innovativa V02 max funktionen kan du enkelt hålla koll på kroppens maximala syreupptagningsförmåga. Du kan även använda Garmin Vivomove Sport för att mäta din konditionsålder och se hur den jämförs med andra Garmin användaren i din ålder.

En smartwatch som gör vardagen lite smidigare

Garmin Vivomove Sport har designats för att göra din vardag lite enklare och roligare. Klockans smarta funktioner hjälper dig i att hålla koll på dagens agenda och dina telefonnotiser när den är parkopplad till en kompatibel smarttelefon via Bluetooth. Android användaren kan även svara på meddelanden direkt från klockans skärm.


Garmin Venu 2 Plus — en lyxig GPS smartwatch med omfattande träningsfunktioner

Venu 2 Plus smartwatch

Garmin Venu 2 Plus GPS smartwatch är försedd med en färgrik och ljusstark AMOLED display. Venu 2 Plus är en balanserad kombination av praktiska smartfunktioner, inspirerande träningsfunktioner och innovativa verktyg för daglig hälsoövervakning. Denna modellen är designad för att underlätta din vardag och hjälpa dig i att hitta nya sätt att ta hand om ditt välmående.

Klockan ser ut som en klassisk analogklocka men erbjuder mycket mer. Aktivera klockans ljusstarka AMOLED display och upptäck ett brett sortiment av innovativa funktioner. Garmin Venu 2 Plus har hög upplösning som tillsammans med bildskärmens färger garanterar en imponerande användarupplevelse på premiumnivå. Venu 2 Plus erbjuder tydligen bättre bildkvalitet jämfört med t.ex. Garmin Vivomove och Vivoactive modeller och är en av de bästa Garmin smartwatch på marknaden just nu.

De viktigaste funktioner av Garmin Venu 2 Plus

 • En ljusstark och färgrik AMOLED display
 • Omfattande tränings och hälsofunktioner
 • Animerade träningspass
 • Garmin Pay när betalning
 • Svara på samtal och meddelanden när klockan är parkopplad med en kompatibel smartphone
 • Lyssna på musik via Spotify eller lagra upp till 650 låtar
 • Upp till 9 dagar batteritid i smartwatch-läge
Venu 2 Plus på handleden

En stilsäker träningskompis

Garmin Venu 2 Plus erbjuder ett brett sortiment av inspirerande träningsfunktioner med vilka du kan hitta ny träningsmotivation. Upptäck nya sätt att röra på dig och prova klockans roliga animerade träningspass. Garmin Venu 2 är en mångsidig träningskompis med verktyg för ett brett sortiment av olika typ av träning som bland annat yoga, pilates, HIIT, cykling, klättrning, siming, löpning och mer! Du kan välja bland över 25 alternativ. Garmin Coach ger dig personaliserade träningstips som stödjer dig i att nå ditt nästa fitnessmål. Använd klockan för att hålla koll på dina energinivåer eller mät kroppens maximala syreupptagningsförmåga med hjälp av V02 max. Nu är det dags att hitta ny träningsglädje.

Kom ihåg att hålla koll på stress, sömn och hydrering

Känns det svårt att hitta tillräckligt med tid att ta hand om ditt välmående? Garmin Venu 2 Plus hjälper dig att ta hand om ditt välmående med enkla verktyg. Klockan erbjuder avancerad sömnövervakning med vilken du kan lätt hålla koll på sömnens kvalitet och mängd som klockan mäter genom att mäta din andning och puls under nattens lopp. Klockans funktionen för pulsmätning berättar dig även mycket om dina dagliga stressnivåer och stödjer dig i att lära dig identifiera de saker och situationer som orsakar stress i din vardag. Du kan även använda Garmin Venu 2 för att hålla koll på daglig hydrering.

Venu 2 Plus på handleden

Svara på samtal och meddelanden

Parkoppla din Garmin Venu 2 Plus smartwatch med en kompatibel smarttelefon och svara på samtal och meddelanden med din klocka. Denna nya mycket praktiska funktion betyder att du inte behöver ta fram telefonen varje gång. När din klocka är parkopplad med din mobil kan du även använda telefonens röstassistent (t.ex. Google Assistant, Siri eller Bixby). Tala i klockans mikrofon för att till exempel styra smarta apparater i ditt hem.

Lyssna på musik och betala med Garmin Pay

Koppla din klocka ihop med Bluetooth hörlurar och lyssna på musik! Garmin Venu 2 Plus smartwatch har utrymme för upp till 650 låtar. Du kan även använda denna smartwatch för att lyssna på Spotify. Garmin Pay är en praktisk funktion med vilken du kan betala för dina köp med klockan. Helt enkelt lägga dina kort i Garmin Pay plånboken.Jämför Garmin Venu 2 Plus och Garmin Vivomove Sport

Använd vårt enkla tabell för att jämföra Garmin Venu 2 Plus och Garmin Vivomove Sport. Både smartwatch är mycket bra val men det finns vissa skillnader som är bra att beakta innan du väljer. För de som vill ha en smartwatch med mycket omfattande träningsverktyg, när betalning och musik rekommenderar vi Venu 2 Plus. Garmin Vivomove Sport är en enkel smartwatch som ännu erbjuder dig mycket till ett litet förmånligare pris.


Garmin Venu 2 Plus Garmin Vivomove Sport
Lansering Januari 2022 Januari 2022
Färgalternativ Svart, vit, brun och grå Svart, vit, brun och ljusgrön
Sportappar Över 25 14
Stress och sömnövervakning Ja Ja
Animerade träningspass Ja Nej
Samtal och meddelanden (parkopplad till mobil) Ja Meddelanden (endast med Android)
Musik och Garmin Pay Ja Nej
Batteriliv Upp till 9 dagar i smartwatch läge Upp till 5 dagar i smartwatch läge
Skärm AMOLED OLED

Fynda Garmin Smartwatch i vårt breda sortiment

Kom ihåg att även bekanta dig med tidigare Garmin Venu och Garmin Vivomove smartwatch och gör fantastiska fynd!