Nu när världen har börjat öppna sig igen, är det många av oss som vill pigga upp garderoben. Kanske är det dags för en ny accessoar? En enkel och elegant Rosefield klocka är den perfekta accessoaren som funkar lika bra på kontoret som på fest. Med hjälp av go-to accessoar som en snygg vardagsklocka kan du tillföra en mycket elegant detalj till vilken outfit som helst. Genom att addera en Rosefield klocka till din höstlook lyfter du din höstlook utan att behöva satsa för mycket.

Rosefield erbjuder ett stilsäker sortiment av klockor med över 100 modeller att välja mellan. Klockorna är inspirerade av New York och Amsterdam, två av världens kanske mest trendmedvetna städer och varumärket har en unik stil som är den perfekta kombinationen av minimalistisk lyx och lättsam stil. En Rosefield klocka blir lätt den där accessoaren som du vill bära varje dag. En praktisk men vacker detalj som sitter bekvämt på din handled även efter en lång dag.


5 x Rosefield klocka — hitta din favorit

Är du sugen på att uppdatera din höstgarderob med en ny klocka? Nedan har vi listat fem Rosefield favoriter!

1. Allas favorit Rosefield klocka — the Boxy

Rosefield the boxy

De flesta av oss tänker på den guldfärgade the Boxy när vi föreställ en Rosefield klocka. Denna fyrkantiga modell har blivit en modern klassikern som lyfter vilken outfit som helst. En riktig must-have som finns även i storlek XS för dig som vill ha en mindre version.

2. Retro med mordern tvist — Rosefield the Elles

Rosefield the boxy

Rosefield the Elles är en vintage inspirerad klocka i en fyrkantig guldfärgad design. Denna modellen har lite retro känsla men med modern tvist. Styla den med en snygg stickad cardigan och dina favorit jeans för en varm men stilsäker höstlook. Finns även i färger silver och rosèguld!

3. En elegant mix av silver och guld — the Boxy

Rosefield the boxy

Denna Rosefield the Boxy är en stilsäker modell som blandar silver och guld. Ett snyggt men praktiskt val som går lätt att kombineras med såväl silver som också guldfärgade smycken. Matcha med din go-to höstoutfit för att ta den till en ny nivå.

4. Praktisk och tidlös — the Boxy xs

Rosefield the boxy xs

Den snygga silverfärgade Rosefield the Boxy xs är för dig som letar efter en minimalistisk vardagsklocka som du kan bära till typ allt. Denna praktiska modellen blir lätt en ny vardagsfavorit. Rosefield the Boxy XS klockan finns också med mesh armband!

5. För dig som föredrar en rund klocka — Rosefield the Ace

Rosefield the Ace

Många känner Rosefield för sina fyrkantiga modeller, men visst finns det också runda alternativ om det är mer din stil. Den snygga Rosefield the Ace är en tidlös val som adderar just det där lilla extra. En perfekt basaccessoar som du kan lita på i alla situationer. Modellen finns även i guld och silver. Riktigt snyggt!

Vill du se mer? Klicka här för att scrolla igenom vårt hela Rosefield sortiment!