Smycken till Barn

”örhängen
”halsband
”armband

Artiklar 1-90 av 366

Loading...

Artiklar 1-90 av 366

Sida

Barn smycken på nätet

Lekfulla och klassiska smycken till barn — på denna sidan hittar du vår mångsidiga barnkollektion med högklassiga smycken till tjejer och yngre killar. Hos Klockmagasinet hittar du ett brett sortiment av armband, örhängen och halsband till barn från populära varumärken som Edblad och Lumoava. Vi erbjuder barnsmycken i silver, stål och guld. Klassiska barn smycken är perfekt att ge bort i en födelsedagspersent eller kanske som dopgåva. Om du vill, kan du personalisera din gåva med gratis gravyr. Upptäck vårt sortiment och hitta personliga presenter — något som ger glädje år efter år.

Alla våra smycken till barn skickas i originalförpackning från vårt eget lager. Genom att ha smyckena i vårt eget lager har vi möjlighet att erbjuda mycket smidiga leveranser med snabba leveranstider. Perfekt om du letar efter en last minute present.

Barnsmycken som tål

Barnsmycken ska tål barnets lekar och därför är det viktigt för oss att alla smycken till barn i vårt sortiment är tillverkade av högklassiga material. Våra barnsmycken är designade att ge glädje i många år. En klassisk och enkel berlock på ett smycke till barn kan även bäras många år senare. Man kan alltid sätta berlocket på en större kedja om smycket blir för litet. Vissa tycker också om idéen att en dag kunna ge de smycken som man har fått som barn till sina egna barn. Vi erbjuder barn smycken i silver och stål som är både mycket tåliga materialval. Men vilken material borde man välja när man skaffar ett smycke till ett barn? Här är våra tips!

Så väljer du ett smycke till barn

Ett smycke är en klassisk present till barn — här är våra tips för att välja ett smycke till barnet i ditt liv.

Silversmycken till barn: Vi rekommenderar silver smycken till barn om det handlar om en gåva för att fira en speciell milstolpe i barnets liv. Kanske handlar det om en födelsedagspresent till ditt barnbarn eller en dopgåva. Sterling silver är en klassikern men vi erbjuder även söta smycken till barn med guldplätering. Välj något tidlöst och enkelt om du tycker om tänket att barnet kan bära smycket även lite senare i livet. Gör din gåva extra speciell med en unik gravyr! Vi erbjuder gratis gravyr på alla barnsmycken som kan graveras.

Stålsmycken till barn: Stål är ett fantastiskt alternativ när det gäller barnsmycken. Det handlar om ett mycket tålig och relativt prisvärt material som passar perfekt om du letar efter örhängen till barn. Dessa lekfulla smycken passar till exempel till barnkalas. Kanske skulle det vara en rolig idée att låta barnet välja ett matchande smycke med vännen?


© 2022 Klockmagasinet.com