Amulet

33 artiklar

Kalevala
I lager
8965,00 Kr

Kalevala Amulet smycken - skapa ditt eget smycken

Amulet -serien är det perfekta valet för dem som vill bära med sig en bit av antik symbolik och kraft. Denna serie skapar du unika smycken som speglar bärarens personlighet och tro. Du kan designa ditt eget Amulet-smycke – möjligheterna är obegränsade!

Smyckena i Amulet -serien är moderna versioner av antika amuletter, som inte bara var vackra föremål utan också kraftfulla symboler för sina bärare. Dessa smycken troddes hämta lycka, hälsa och framgång samt avvärja onda andar och tankar. Denna tro lever kvar i Amulet-smyckena, där traditionella föreställningar får liv på ett modernt sätt.

Designer Lina Simons har skapat smycken som tilltalar både traditionens vänner och beundrare av modern design. Smyckena finns i brons och silver, och de kan kombineras på många sätt med örhängen, armband eller halsband. Du kan välja de berlocker som talar mest till dig och kombinera dem med större Amulet-hängen. Dessa smycken erbjuder skönhet såväl som kraften från historia och mytologi, och de ger glädje och skydd åt sin bärare.